Sunnersta AIF P99

Referat: Lohärads IF Röd - Sunnersta AIF P99

Underbart att spela fotboll när det är solsken och vackert väder. Idag var det dags för Sunnersta, vi hade igår lite ont om folk (det var många som var skadade, sjuka eller var uppbokade med annat just den här söndagen) så vi ringde in två stycken från P00-laget. Kanon kul att de ville vara med, mer om dom sist i referatet.

Vi hoppades på idag att vi skulle få igång vårt spel.

I första halvleken så började vi bra, och hade till en början ett spelövertag. Men efter ca 15 minuter så kom Sunnersta mer och mer in i matchen. Vi var inte nöjda med första halvlek.

2:a min, 1-0. I början av andra halvlek så gjorde vi vårt första mål. Kalle får bollen i djupet (misstänkt offside) och på på vänster kanten vänder han bort deras back, vänder inåt och skjuter ett bra skott som tar i ribban och studsar ner. GH tar hand om returen och skjuter rakt på deras målvakt (som var mycket duktig hela matchen) som släpper retur och där är Addi framme och petar in den. Skönt med ledning.

11:e min, 1-1. På hörna gjorde Sunnersta sitt mål, de petade in den efter en tilltrasslad situation framför vårt mål.
Nu blev Sunnersta bättre och bättre.

16:e min, vi tar timeout. Här är coach Janne inte glad. Nu var det upp till killarna att höja sig själva.

18:e min, 2-1. Här visade killarna att de tog sig i kragen. Kalle gjorde mål på ett skott utifrån. Nu började vi ta för oss i närkamperna. Det kändes som att timeouten blev en väckarklocka.

28:e min, 2-2. Sunnersta fick in bollen efter mycket bra spel och framför allt jobbade de som ett lag. Här blev det mål på ett långskott. Vet att Sunnersta ledare i halvtid sa åt killarna att skjut, i alla fall ett skott...och här kom det.

29:e min, 3-2. Underbart när vi svarar direkt. Addi tar en bra löpning i djupet och vänder bort deras back och slår en bra cross till höger kanten där GH dyker upp och skjuter den i mål.

Sunnersta trycker på mer och mer. Det känns som att en kvittering kommer....

35:e min, 3-3. Återigen kvitterade Sunnersta, för tredje gången idag. De fick en frispark på vänster kanten som de lägger in till en fri kille som snyggt nickar in den.
VART VAR MARKERINGEN!!! Man måste stå tätare på killen och inte säga att man har honom 2 meter därifrån, inte bra.

Men det kändes som att resultatet var rättvist och att Sunnersta var värda poängen. Vi kan spela bättre än vad vi gjorde idag.